Despre noi

Ne numim Andrei și Raluca, suntem părinți a doi copii și creatoari de elixiruri, poțiuni și unguente delicioase. Prin mâinile noastre curge medicina străveche a plantelor și a atingerilor (masaj și terapii manuale) care au fost întotdeauna de interes pentru sufletele noastre.

LUMA OILS s-a născut în 2019 din dorința de a crește și de a ajunge la cât mai mulți oameni, mai ales femei. Produsele noastre sunt create numai din semințe și plante uscate, fără adaos de parabeni, coloranți, arome, uleiuri esențiale, alcool, parafină sau alte ingrediente de natură sintetică, dăunătoare pielii și sănătății în general.

Eu, Raluca, ca femeie, ca mamă, am ales acest drum din dorința de a aduce plus valoare femeilor și mamelor din jurul meu. Intenția din spatele brandului LUMA este una nobilă și anume ca: “Toți oamenii să își vadă frumusețea divină de fiecare dată când se uită în oglindă.”. Frumusețea este o calitate a tuturor ființelor umane, fiecare suntem frumoși în felul nostru, asemeni copacilor unei păduri sau a trandafirilor unei grădini. Adesea frumusețea noastră personală este greu de digerat din prisma lentilelor înguste prin care privim acea frumusețe dar și din cauza unor traume transgeneraționale. Oamenii frumoși ajung sa fie hartuiți, este ceva ce se petrece de milenii. Frumusețea a fost și este un subiect tabu pe această planetă. Este vremea să dizolvăm din interiorul nostru această dualitate a frumuseții și a urâțeniei și să pășim în adevarata frumusețe divină, venusiană. Da, vorbesc și cu tine, barbate! A te îngriji nu este un semn de slăbiciune, nu este un moft și nici ceva superficial, îngrijirea de sine stă mână în mână cu iubirea de sine.

Vă invităm astfel să ne susțineți acest demers prin simpla voastră contribuție:
Privește în oglindă și spune-ți cât de mult te iubești și cât de frumoasă esti, cât de frumos ești, alintă-te, mângâie-te, îmbrățișează-te! Crează-ți o nouă realitate, vei vedea diferența rapid!
Multumim!